Tositarinoita

Taivaan todellisuutta
Seurakunnan tiimin kanssa tarjosimme ilmaista rukousta ei-kristillisillä messuilla

"Rukoiltavaksi tuli lukuisia ihmisiä. Moni pyysi rukousta läheistensä puolesta tai univaikeuksien, ahdistuksen tai pelkojen puolesta.  Lähes jokainen kertoi rukouksen aikana kokeneensa kehossaan fyysistä lämpöä ja/tai rauhaa. Saimme kertoa sen olleen Jeesus, joka kosketti heitä. Useat lähtivät kyynelehtien ja hyvin kosketettuina.

Eräs nainen pyysi rukousta sielun rauhan puolesta sen enempää asiaa paljastamatta. Jumala kosketti häntä antamalla ymmärryksen rukoilijalle hänen sisimpäänsä satuttaneesta asiasta. Naiselle kerrottiin mitä Jeesus hänestä ajattelee ja kuinka Hän rakastaa naista. Nainen sai kokea Jeesuksen rakkautta ja lähti hyvin syvästi kosketettuna ja kiitollisena.

Erään naisen jalka oli murtunut onnettomuudessa, ja jalan luut oli liitetty ruuveilla yhteen. Kävely oli hankalaa ja ontuvaa. Rukouksen jälkeen nainen lähti pois kivuitta ja hyvin kävellen.

Eräällä naisella oli lonkka ollut valtavan kipeä, ja hän oli jo kaksi vuotta joutunut linkuttamaan pahasti, jotta jotenkuten olisi kyennyt kävelemään. Myöhemmin kertoi, että hänen nivelensä lonkissa ovat täysin kuluneet ja, että hänellä oli jo aika mennä lonkkaleikkaukseen. Tämä nainen tuli hieman vastahakoisesti rukoiltavaksi. Rukouksen jälkeen nainen kykeni kävelemään normaalisti, menemään kyykkyyn ja hyppimään, mitä hän ei aiemmin kyennyt tekemään.

Rukoilimme erään henkilön olkapään puolesta. Myöhemmin hän nosti kätensä ylös ja huudahti ihmeissään: "Ihme on tapahtunut! Olkapääni ei ole enää kipeä!" Parantumisen jälkeen nainen halusi tuoda lisää rukousaiheita meille."

Arjen keskellä:
"Olipas hauska kauppareissu! Rukoiltiin erään iäkkään rouvan puolesta. Yötä päivää vaivannut nilkkasärky loppui kuin seinään."

Miten pelastun?

Jumala rakastaa sinua ja hänellä on hyvä suunnitelma elämääsi

Jumala on luonut sinut, olet ainutlaatuinen. Maailmassa ei ole ketään kaltaistasi.
Koska Jumala on luonut sinut, et ole tarkoitukseton olento, vaan elämälläsi on päämäärä.
Sinun on mahdollista tietää, mistä olet tullut, kuka todella olet ja mihin olet menossa.
Jumala rakastaa sinua.

Synti erottaa sinut Jumalasta

Kaikki paha, joka meissä on, erottaa meidät täydellisestä rakkaudesta, Jumalasta.
Jos olet rehellinen, joudut myöntämään, että teemme kaikki joskus vääriä asioita.
Nämä saavat meidät häpeämään. Suurin tarpeemme on anteeksianto. Sinä tarvitset anteeksiantamusta.

Jeesus kuoli sinun puolestasi

Kuolema on synnin seurausta. Jeesus kuoli sinun sijastasi syntiesi tähden.
Hän teki sen, koska hän rakastaa sinua: hän ei halunnut sinun joutuvan maksamaan kaikesta siitä,
mitä olet tehnyt väärin. Jeesuksen uhrin tähden syntisi eivät enää syytä sinua Jumalan edessä.
Jeesuksen kuoleman tähden Jumala on valmis antamaan anteeksi kaikki syntisi.
Sinä voit vapautua syyllisyydestä, häpeästä, pelosta ja tuomiosta. Sinut voidaan sovittaa taivaallisen Isäsi kanssa juuri nyt.
Voit puhdistua ja vapautua synnin vallasta. Koska Jeesus nousi kuolleista, sinusta voi tulla sisäisesti uusi ihminen.

Sinun osasi on ottaa rakkaus vastaan

Miksi siirtäisit huomiseen sen, minkä voit tehdä tänään? Nyt on hyvä päivä.
Usko nämä hyvät uutiset, niin sinä saat voiman tulla Jumalan lapseksi.
Vastaanota Jeesus sydämeesi ja elämääsi.
Vastaanota anteeksiantamus ja pelastus,  ilo ja rauha Herrassa.

Rukoile näin:

"Jumala, uskon, että rakastat minua.
Tiedän, että olen poikennut tahdostasi ja tarvitsen anteeksiantamustasi.
Uskon, että Jeesus kuoli puolestani. Tahdon kääntyä pois synneistäni.
Tule Jeesus sydämeeni ja elämääni.
Luotan ja uskon Sinuun, tahdon ottaa sinut vastaan Herrakseni ja Vapahtajakseni. Aamen."

Tästä eteenpäin

Saat uskoa, että Jumala on kuullut rukouksesi ja Jeesus on tullut elämääsi.
Jeesus itse sanoo: Sitä, joka minun tyköni tulee, minä en heitä ulos (Joh. 6:37).
Kerro jollekin uskostasi Jeesukseen ja uskosi vahvistuu.
Ala lukea Raamattua päivittäin, aloita Johanneksen evankeliumista.
Ala rukoilla eli puhua Jumalan kanssa. Hakeudu elävään seurakuntayhteyteen.

Olet tervetullut seurakuntamme soluryhmään, missä saat lisätietoa Jeesuksesta,
varmuuden uskoontulostasi ja vahvistusta.
Soluryhmiä kokoontuu Luumäellä, Lappeenrannassa ja Kouvolassa.