Osallistu

Uskonto juhlii täydellisyyttä. Perhe juhlii edistymistä.

Sunnuntaikokoontumiset

Soluryhmät

Palveleminen

Sunnuntaikokoontumiset

Kokoonnumme sunnuntaisin ylistämään Jumalaa, juhlimaan yhteisiä kiitosaiheita ja rohkaistumaan tulevaa viikkoa varten. Tilaisuuksissa on mahdollisuus ottaa vastaan henkilökohtaista rukousta.

Lapsille on opetuksen aikana oma Kuninkaallinen Koulutus, jossa pidetään hauskaa, jaetaan Jeesuksesta elämänläheisellä tavalla ja varustaudutaan tulevaan viikkoon.

Sunnuntaikokoontumiset järjestetään sunnuntaisin klo 15 Luumäen kunnantalolla (Linnalantie 33, Taavetti).

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Soluryhmät

Seurakuntamme keskiössä ovat soluryhmät, joissa jaamme yhteisöllisyyden ja perheen kokemusta jokaiselle. Viikottain kokoonnumme yhteen kodeissa eri puolilla Kaakkois-Suomea. Solussa voit tavata ystäviä, oppia lisää Jumalasta ja jakaa kokemuksiasi matkallasi Hänen kanssaan.

Jos et ole vielä osa soluryhmää, ota yhteyttä meihin. Soluja on Luumäellä, Lappeenrannassa ja Kouvolassa. Voit tulla vapaasti käymään ja kokeilemaan, millaista solutoiminta on.

Ota yhteyttä:
sadonkorjuu@hotmail.fi

Palveleminen

Yhdessä voimme olla positiivisena vaikuttajana yhteiskunnassamme. Tule mukaan tuottamaan muutosta ympärillesi! Voit ilmoittaa meille kiinnostuksestasi palvella alueemme ihmisiä esimerkiksi seuraavalla tavalla:

Love in Action -ruoanjakoprojekti. Toimitamme kertaluontoisesti kotiovelle illallisen yksinäisille, vanhuksille, kiireisille vanhemmille ja niille, jotka nousevat sydämillemme.

TV7:n haastattelu pastori Roberton aloittamasta työstä:

Tilitiedot

Kaakkois-Suomen Sadonkorjuuseurakunnan palvelutyö:

Sadonkorjuuseurakunta

IBAN: FI09 5750 0120 3152 89

Viite:  8882 Yleiset lahjoitukset ja kymmenykset

Harvest Church Finland, Vantaa -palvelutyö:

Harvest Church Vantaa

FI46 5720 1020 3587 23