Brasilian lastenkotiprojekti

Parempi tulevaisuus Aguas Lindasin lapsille

Seurakunnalla on lastenkotiprojekti Brasiliassa Aguas Lindas -nimisessä kaupungissa, joka sijaitsee noin 40 kilometrin päässä pääkaupungista. Projektin tarkoituksena on auttaa alueen köyhiä ja hädänalaisia lapsia ja perheitä monitoimikeskuksen välityksellä. Pyrkimyksenä on tehdä mahdollisimman tiivistä yhteistyötä paikallisen yhteisön kanssa. Harvest Church Finland omistaa rakennuksen, johon kuuluu myös turvakotiasunto. Vuosien mittaan olemme remontoineet ja ylläpitäneet rakennusta. Lisäksi olemme rakentaneet muurin pihan suojaksi.


Autamme alueen lapsia ja perheitä monin tavoin, esimerkiksi jakamalla ruoka-apua. Paikallinen yhteistyökumppanimme Rio de Deus -seurakunta toimittaa avun sitä tarvitseville perheille.


Projektin kautta olemme myös tehneet yhteistyötä Aguas Lindasin kaupungin viranomaisten kanssa. Alueella toimii kaupungin omistama lastenkoti nimeltä Casa de Moises (”Mooseksen koti”). Vuosina 2021-2023 Harvest Church Finland toteutti laajan remontin lastenkodin sisätiloissa ja piha-alueella. Lahjoitusvaroilla pystyimme myös hankkimaan lastenkotiin välttämättömiä keittiölaitteita ja tietokoneita.


Casa de Moises -lastenkotiin sijoitetaan lapsia ja nuoria hyvin vaikeista olosuhteista. Kaupunki etsii heille adoptioperheet. Resurssit eivät kuitenkaan olleet riittäneet tilojen ylläpitoon. Tekemämme remontti vaikuttaa konkreettisella tavalla niihin lapsiin ja nuoriin, jotka sijoitetaan väliaikaisesti lastenkotiin, kunnes heille löydetään adoptioperheet.

 

AUTA HÄDÄNALAISIA LAPSIA AGUAS LINDASISSA

 

Voit osallistua projektiin rukouksin ja varoja lahjoittamalla.

 

BRASILIAN LASTENKOTIPROJEKTI

Harvest Church Finland

FI35 5780 3820 2114 14

Viite: 7799

 

Harvest Church Finland

Keräyslupa RA/2020/782

Myönnetty 25.6.2020

Poliisihallitus, arpajaishallinto

Varojen käyttötarkoitus:

Luvassa tarkemmin määriteltyihin kohteisiin

 

Kiitos rukouksistasi ja lahjastasi!


Kuvagalleria